Alapenergiák kombinációja - Jelkép 12

symbol_12s.jpg 

Alapenergiák kombinációja
- Jelkép 12

 

 

 

Az örök tudat törvényszerű változása

A jelképen látjuk, hogy a világmindenség energiái és az egyének tudatenergiái különféleképpen vannak keverve egy kozmikus körfolyamatom át.

symbol 12b
A két vízszintes, vastagabb fenti és lenti fekete vonalak között egy körfolyamat van jelezve. Minden vízszintes színes rész egy létezési teret vagy világot jelképez. A hat világ, említve az előbbi jelképben, megismétli magát a végtelenségig. A vízszintes terekben látjuk, hogyan van egy világ felépítve a hat tudat-energiák különböző kombinációján át, amelyek mindig törvényszerűen változnak meg: ösztönenergia (piros), gravitációs energia (narancsszínű), érzetenergia (sárga), intelligencia energia (zöld), intuíciós energia (kék), emlékenergia (indigó).
A magasabb energiák az intuícióval, ami a legmagasabb, áthatolják az alacsonyabbakat. Az egyének átélési- és alkotási lehetőségei viszonyulnak így azokhoz az alapenergiákhoz, amik felett a jelenlegi fejlődési fokukon uralkodnak. Nézd a 13 jelképet.
   

© A szimbólumok a Harmadik testamentumból törvény szerint védve vannak. Copyright, Martinus Åndsvidenskabelige Institut i København