Ki vagyok én? Honnét jövök és hova jutok? Van Isten?

Ki vagyok én? Honnét jövök és hova jutok? Van Isten?Olvasd el a kozmikus jelképekkel illusztrált bevezetést.

Úton vagyunk, hogy állatból igazi emberekké legyünk.

Úton vagyunk, hogy állatból igazi emberekké legyünk.Isten örök világterve egy kozmikus jelképben.

Ki a Harmadik Testamentum szerzője?

Martinus 44 år

Martinus a nagy meseíró, H. C. Andersen hazájában, Dániában született. Mondhatjuk, hogy Andersen képes volt a valóságból mesét formálni. Martinusról az ellenkezője állítható, ő valósággá formálta a mesét. A vallások örök magvát és határtalan szeretetígéretét szellemi tudománnyá alakította át.

Nagyítás foto

 

Martinus beavatás és a gyümölcsei

Arról a szellemi folyamról, amely feledhetetlen öntudatot adott Martinusnak és ami feltétele volt a Harmadik Testamentum megírásának, a következőképpen ír:

Martinus küldetése

Előszó

Martinus (1890 - 1981):

Harmincegyedik életévemben olyan szellemi vagy kozmikus folyamaton mentem át, ami egy kozmikus misszióba vezetett be. E kozmikus misszióból ered összes kozmikus művem és kozmikus elemzésem (a kapcsolódó színes jelképekkel) az örök világmindenség felépítéséről és törvényeiről, ez nyilatkozik meg főművemben, a LIVETS BOG-ban, a jelképkönyvekben és a többi kisebb könyvemben, valamint előadásaim szövegeiben.

Különböző hozzáállások Martinus missziójához

Az emberek, akik az elsőként hisznek a hajdani, de utolsóként a jelenkori „jelenésekben”.


Martinus ezt 1936-ban írta.:

"Miután munkám lassanként utat talált sok emberhez, akiknek az életében a szellemi tudomány formájában meghatározó lett, éreztem, hogy hasznos lesz számukra, ha röviden beszámolok azokról az eseményekről, amelyek közvetlen előidézői voltak szellemi missziómnak.

Isten fia egy az Atyjával

Utóirat a Livets Boghoz, „Isten fia egy az Atyjával”, köszönet Istennek, ez volt az első szöveg, amit Martinus kozmikus születése után írt.