A föld kozmikus ragyogása - Jelkép 27

symbol_27s.jpg

A föld kozmikus ragyogása
- Jelkép 27

 

 

 

 

Az örök élet napjai és éjszakái
Éjszaka után nap következik. A kozmikus napban, ami magában foglal évmilliárdnyi időket, a földi űrhajó az utasaival most jutott át a lelki sötétségnek és hidegségnek a csúcsán. Nekünk pl. két világháborúnk volt egy évszázad alatt, és nem úgy néz ki, hogy ebből elegünk lenne.

symbol 27b
Mint a tél is a téli napforduló után a leghidegebb, a földet még mindig a mentális tél hideg kulminálása jellemzi. De a fény gyorsan növekszik most.
A földbolygó egyre fényesebb gondolatklímája (a növekedő fényaura) tartalmazza azt, hogy pl. ragadozó állatok, méregkígyók és más veszélyes rovarok lassanként el fognak tűnni a föld színéről, minthogy valamikor a dinoszáriusok és más csúszómászók is kénytelenek voltak más bolygókat keresni maguknak ahol a fejlődési feltételek kedvezőbbek voltak számukra. Itt emlékeztetni kell arra, hogy ebben az összefüggésben a földgolyót egy élőlénynek kell tekinteni.

A természeti emberek aránylag elég gyorsan fognak kulturális emberekké kifejlődni, a modern információs- és kommunikációs társadalomnak köszönhetőlég, ami minden területen belül megkönnyíti az információk összegyűjtését.

A figura legalul egy kozmikus napot mutat, sötétségnek illetve a fénynek váltakozó kulminálását. Térnek a szélessége növekszik, ami azt jelenti, hogy az életátélés állandóan növekszik és megújul. A makro Én (a bolygólény), ami minden földi élőlény makro Énje, az összes életre a földön van befolyása.

A Jézus missziója után, ami a föld a kozmikus beavatási folyamatával összhangban történt, az önzőség a továbbiakban nem fog tartós támogatást kapni a bolygólénytől. Az aura fényes sugárzása (a kozmikus sugárfény, amit csak kozmikus látással lehet látni) egyre nő és így a talaj az igazság, irgalom, megbocsátás és a szeretet kifejlődésére a földön előnyben van.

A lépcsőformáció alul a minden spirál körfolyamatban visszatérő hat létezési teret szimbolizálja. A fehér ködtér, ami a jelképen az üdvösségvilágtól (tér 6) az igazi embervilág (tér 3) határáig terjed ki, a befejezetlen emberiségnek a tudathatárát jelzi. Az, amit ásványvilágnak nevezünk az a külső „élettelen” jele egy belső élő létezési térnek, az üdvösségvilágnak.

A ködtér tehát szimbolizálja, hogy az emberiség csak a természeti területeket ismerik az ásvány-, növény- és állatvilágban.

A kis földgömb lent az állatvilágban, közvetlenül a sötétség kulminálása után van elhelyezve. A Föld és ennek az emberisége most a béke és szeretet felé halad.

© A szimbólumok a Harmadik testamentumból törvény szerint védve vannak. Copyright, Martinus Åndsvidenskabelige Institut i København