Az élőlény I - Jelkép 6

symbol_06s.jpg

Az élőlény I
- Jelkép 6

 

 

 

 

 

Minden élőlény halhatatlan természete
Az Isten és minden élőlény örök természete egy hármasságot alkotó alapelvként var ábrázolva. Egy Én, X1 amit a legfelső tér mutat. Alatta a fenn tudatot látjuk az Én alkotó- és átélési képességével X2, valamint a legalsó térben a teremtett testet, ami az Énnek eszköz az alkotására és átélésre a szellemi és fizikai világban, ami az X3. Az összes élőlénynek van egy örök része, mindnyájan halhatatlanok vagyunk.

symbol 06bA lila színű középtér, az anyaenergiát jelképezi ahol az élet összes végtelenségfunkciói, és alkotóelvei vannak őrizve, és ahol ezek keletkeznek. A hímnem és a feminin pólus is innét van szabályozva, Nézd meg a 33 és 35 jelképet.

A fenn tudatban az összes adottság és képesség van tárolva, amiket gyakorláson és tréningen át építettünk fel, életeken át.
A kerek, színes tér az Én alapképesség magvait vagy örök spirálközpontjait jelképezi.
A színes háromszögek az anyaenergiának a transzformálását mutatják a hat különböző alapenergiához, ami lehetővé teszi az alkotást a mulandó világban.

A hat függőleges színezett tér az alapenergiákra vonatkozik és az azokból összetett testekre, piros az ösztöntestre, narancsszín a gravitációs testre, sárga az érzéki testre, zöld az intelligenciatestre, kék az intuíciótestre és az indigó az emléktestre.

A kereszt az egyének teljesen tökéletes, örökös kozmikus strukturáját jelképezi, attól függetlenül, hogy milyen világban vagy fejlődési fokon tartózkodnak.

© A szimbólumok a Harmadik testamentumból törvény szerint védve vannak. Copyright, Martinus Åndsvidenskabelige Institut i København