Ki vagyok én? Honnét jövök és hova jutok? Van Isten?

windowOlvasd el a kozmikus jelképekkel illusztrált bevezetést.

Úton vagyunk, hogy állatból igazi emberekké legyünk.

11Isten örök világterve egy kozmikus jelképben.
Notice: Undefined offset: 34 in /usr/www/users/harmak/libraries/src/Access/Access.php on line 608 Notice: Trying to get property 'rules' of non-object in /usr/www/users/harmak/libraries/src/Access/Access.php on line 608 Notice: Undefined offset: 34 in /usr/www/users/harmak/libraries/src/Access/Access.php on line 613 Notice: Trying to get property 'rules' of non-object in /usr/www/users/harmak/libraries/src/Access/Access.php on line 613

O - Uj - és a Harmadik testamentum

 

1981 november 24-én a Borgens könyvkiadó egy művet olyan kihívó címmel adott ki, mint a Harmadik Testamentum. A Biblia két testamentumához egy harmadik lett hozzáadva. Az író azt állítja, hogy ez a Biblia folytatása és hogy a Harmadik Testamentum a Jézus próféciájának a beteljesülése: „Ama vigasztaló pedig, a Szent Lélek, akit az én nevemben küld az Atya, az mindenre megtanit majd titeket, és eszetekbe juttatja mindazokat, amiket mondottam néktek”. (János. 14:26)

Harmadik Testamentum művei és jelképei megmutatják, hogy miért az élet legkiemelkedőbb tudománya az, „hogy úgy szeresse a felebarátját, mint önmagát”.

Szívesen látott!

 

Harmadik Testamentum alapítvány

Tudsz üzenetet küldeni az alapítványnak itt.

 


Pin it